За нас

За нас
Количка за пазаруване
в момента има: 0 артикула
Потребител:  Парола: 
Темплейти
Начало  »  За нас  »  Кой сме ние

Web Design Studio 123.bg е създадено през 2000 година. Ние предлагаме професионални услуги, свързани с уеб дизайн, графичен дизайн и интернет маркетинг от 2002 година.
За това време нашата фирма е изградила над 40 уеб сайта и е създала множество уеб дизайни за клиенти в България, Америка, Европа и Азия (за нас е важно да отбележим, че всеки може да бъде наш клиент, независимо от географското му местоположение).Независимо от това, че нашият Уеб сайт има нестандартен дизайн, ние сме сериозна фирма. Креативен подход, високо качество и задоволяване на нуждите на нашите клиенти са един от най-важните аспекти от работата ни (в същото време ние поддържаме цените си поносими за всеки човек или фирма).

 

Екип

123.bg разполага с динамичен и талантлив екип от професионалисти, включващ маркетингови консултанти, специалисти по техническа поддръжка, дизайнери, илюстратори, аниматори и програмисти. Целият този екип разполага с умението, за да изгради Вашият професионален уеб проект.

 

Какви услуги предлагаме:

Уеб дизайн

Дизайнът на уеб сайт не е само технически познания и експертни знания в програмирането. Дизайнът на уеб сайт е съвкупност от сложно планиране, графичен дизайн и стратегическо маркетингово планиране.
 
 
 
Уеб маркетинг

Ако сте нов в електронната търговия и искате да разберете как да правите пари online Web маркетинг специалистите в 123.bg могат да Ви бъдат от помощ. Днес Web маркетингът е обширна сфера и лесно може да се объркате, за това 123.bg предлага за Вас някой базови стъпки ...
 
 
 
Поддръжка на сайт

Поддръжката на уеб сайт е нужна, когато уеб сайт-а вече е онлайн и работи. Ние може да се погрижим за поддръжката му вместо Вас и да осигурим, че уеб сайтът Ви е онлайн, работи и е напълно функционален.
 
 
 
Преработка на сайт

Както прическите, уеб сайтовете могат да остареят, това което е било новост преди една година или две, днес може да изглежда неприемливо, оставяйки Вашият сайт да изглежда занемарен и може да доведе до отлив на потребители. Вие имате нужда от преработка на Вашият сайт и ако ...
 
 
 
Хостинг услуги

123.bg предлага хостинг услуги на голямо многообразие от клиенти, с ненадмината по качество поддръжка на клиентите и поносима цена на хостинг пакетите.
 
 
 
Регистрация на домейн

123.bg регистрира .com, .net, .org, .biz, .info, .ws, .us, .name и още много известни видове домейни. Също така предлагаме и необходимите уеб услуги.