Често задавани въпроси

Често задавани въпроси
Количка за пазаруване
в момента има: 0 артикула
Потребител:  Парола: 
Темплейти
Начало  »  За нас  »  Често задавани въпроси  » 
Тук можете да намерите списък на най-често задаваните въпроси и техните отговори. Ако не намерите това, което Ви интересува, не се притесниявайте да се сваржете с нас.

Темплейти

Какво мога и какво не мога да правя с шаблоните за Интернет страници?

Вие можете: Да правите страница с шаблона по какъвто начин искате. Вие не можете: Да препродавате и разпространявате шаблоните (както ние правим). Да предявявате изключителни права върху някои от нашите продукти, независимо дали той е модефициран или немодефициран. Всички продукти са собственост на компании или личности. Да правите повече от един проект, използвайки един и същи шаблон (трябва да закупите същия шаблон още веднъж, за да можете да го използвате със същия дизайн).

Каква е разликата между уникална и неуникална покупка?

Неуникална покупка: Това означава, че шаблонът, който сте си купили, може да бъде закупен от друг човек по-късно. Уникална покупка: Това гарантира, че вие ще сте последния човек, който е закупил този шаблон. След тази уникална покупка, шаблонът е перманентно премахнат от нашият лист за продажби и никога вече няма да бъда предлаган за клиенти. Само Вие и хората закупили го преди Вас ще го притежават.

Разумно ли е да се прави уникална покупк, при положение, че някой друг е купил шаблона преди мен?

Да! Защото има много малък шанс да намерите същия дизаин. В Интернет пространството има повече от 3 милиарда Интернет страници според статистиката на Google.com.

Моят паричен превод беше спрян? Защо? Какво мога да направя?

Такива нематериални продукти като нашите шаблони са лесна плячка за фалшификаторите (за хора, които използват открадната кредитни карти, за да правят поръчки). Ето защо ние създадохме напреднала защитна система. Това помага да се предотвратят кражбите и да се запази редкостта на шаблоните. Повечето разпространители на Интернет шаблони не предлагат такава антизащитна система. Това прави техните продукти лесна плячка за фалшификаторите. Вашият паричен превод може да бъде спрян, когато защитната система го определи за подозрителен. Ще трябва да изчакате няколко часа, докато наш оператор се свърже с администраторите на системата, проверяваща плащането, и провери паричния превод ръчно.

Какво получаваме, след като поръчаме шаблона?

След като е завършено плащането през нашата защитна система, Вие ще получите потвърдителен имеил, съдържащ линк (връзка), за да свалите зип файла. Зип файла съдържа следното: PSD файл, НТМL фаил и фортове. Ще Вие необходимо разархивиращо устройство, за да отворите зиплания файл. Потребителите на Уиндолс могат да посетят www.HotScript.com или www.WinZip.com . Потребителите на МАС могат да посетят www.StuffIt.comz .

Кое е най-доброто място да намерите снимки/изображения за оптимизиране на вашия шаблон?

Ние препоръчваме да си купите изображения от www.gettyimages.com .

Какви са преимуществата от покупката на шаблон за Интернет страница?

Най-голямото преимущество е цената: Вие получавате висококачествен дизайн само за 20-50 долара. Няма да е необходимо да наемате уеб дизайнер или цяло уебдизайнско студио. Второто преимущество е времето: Обикновено са нужни от 5-15 дни на добър дизайнер, за да направи Интернет страница с такова качество.

Какво е Adobe Photosop?

Adobe Photosop е най-популярната в света програма за обработка на растерна графика. Можете да намерите повече информация за Photosop и да си свалите безплатна временна версия на www.adobe.com/products/photoshop/main.html .

Съвместими ли са Вашите шаблони с Microsoft FrontPage?

Повечето шаблони идват с HTML формат, който е съвместим с Adobe GoLive, Macromedia Dreamweaver и Microsoft FrontPage..

Можете ли да ме научите как да си направя НТМL страница от PSD фаил?

Да, можем. Консултирайте се с нашите уроци. Също така има много добри уроци в интернет на страници като: www.sitepoint.com, www.Ahfb2000.com и др.

Какво е библиотека от clip art?

Това е селекция от елементи, които могат да станат много полезни по време на правенето на Интернет страница, използвайки шаблоните. Включени елементи: стрелки: 25, куршуми 10, бутони 15, икони 15, лога 25, други елементи 100. Всички тези елементи са сложени във Photo Shop файлове, което прави лесно въвеждането на снимки от вашата клип арт библиотека във вашия предварително направен шаблон.

Какъв софтуeр препоръчвате за правенето на HTML?

Ние мислим, че Macromedia Dreamweaver е най-добрия - линк към сайта.

Мога ли да препродавам вашите шаблони чрез моя страница, взимайки комисионна?

Да. Моля отидете на нашата съдружническа програма.

Мога ли да слагам снимки на шаблони с ниска резолюция на моята страница, за да могат клиентите да си изберат дизайни?

Да, разбира се.

Как мога да променя шаблон, за да може да пасне точно на моята Интернет страница?

Моля проверете нашите инструкции: Инструкция за използване на Интернет шаблони. Инструкция за използване на флашинтро шаблон. Инструкция за използване на лого шаблони.

Възможно ли е да използвам шаблоните за правене на страници на мои клиенти?

Да. Това е идеално за дизайнери, които искат да предложат на своите клиенти висококачествен дизайн, а също така да спестят време и пари.

Нужно ли е да купувам един и същ шаблон за всяка страница на сайта ми?

Не. Вие го купувате само веднъж. След закупуването му вие можете да използвате шаблона колкото пъти искате за една страница.

Какво съдържа zip файла?

Можете да разберете като кликнете върху картинката на шаблона. Ще видите списък на съдържанието под "Възможни ресурси". Също така, моля, свалете примерен шаблон и "играйте" с него.

Трябва ли да плащам еднократно, за да придобия лиценза на шаблона?

Да. Плащането за вашия шаблон е еднократно без никакви допълнителни плащания.

Информация за темплейтите, предлагани от 123.БГ

Повече информация за темплейтите, предлагани от 123.БГ, можете да намерите на адрес: http://info.template-help.com/