За нас

За нас
Количка за пазаруване
в момента има: 0 артикула
Потребител:  Парола: 
Темплейти
Начало  »  За нас  »  Условия на услугата

Попълвайки формата за поръчка или ползвайки услугите на 123.БГ ООД потребителят се съгласява да спазва условията на услугата, условията за ползване и фирмената политика. Ако не е посочено на друго място (условията за ползване, условията на услугата, фирмената политика), използването на “нас”, “ние”, “нашата” ще се отнася за 123.БГ ООД. Използването на “Вас”, “Вие”, “Вашата” ще се отнася за потребителя на 123.БГ ООД.

1. Общи условия

Във връзка с получаването на хостинг услугите, потребителят се задължава да спазва следните условия:

1.1 Потребителят се задължава да плаща всеки месец хостинг услугите, които му се доставят, освен аке не е предплатил за по-дълъг период от време;

1.2 Потребителят се задължава да се съобразява с периода, за който е поръчал услугата хостинг при попълване на онлайн формата за поръчка;

1.3 Неплащането на услугата ще доведе до седем дневно предупреждение, след което услугата ще бъде прекратена;

1.4 123.БГ ООД не поема отговорност за цялостта на информацията, на който и да било потребител, неплатил услугата в уговореното време, в резултат на което услугата е била прекратена;

1.5 Потребителят се задължава да плаща всички такси свързани с неговата сметка.

2. Получаване на услугата

2.1 123.БГ ООД ще доставя, потребителят ще поръчва и плаща за уеб хостинг услугата;

2.2 Във връзка с хостинг услугата, ако реалният месечен трафик на потребителя надвиши поставения лимит, хостинг услугата ще бъде прекратена до следващия отчетен период. 123.БГ ООД ще уведомява потребителя, когато достигне 80% от своя месечен лимит на е-мейл адрес, който потребителят сам посочва в контролния панел.

3. Разплащане

3.1 Стартирането на услугата започва след заплащане на определената сума;

3.1.1 Потребителят се задължава да плаща цялата такса преди 123.БГ ООД да започне доставянето на услугата до него;

3.2 Плащанията се осъществяват на определена дата от месеца. Всякакво забавяне на плащането без известяване от Ваша страна ще води до едноседмично уведомяване и прекратяване на услугата.

4. Прекратяване на услугата

Потребителят може да прекратява услугата по всяко време, по всяка причина или без причина чрез изпращане на е-мейл съобщение до info@123.bg

5. Общуване със служителите на 123.БГ ООД

123.БГ ООД се отнася с респект към всички свои клиенти и очаква същото от тях. Ако клиент обиди някой от служителите на 123.БГ ООД или го засегне по какъвто и да е начин 123.БГ ООД може да прекрати услугата. Клиентът ще бъде уведомен с е-мейл и ще му бъдат дадени 24 часа да премести сайта си при друг доставчик. 123.БГ ООД ще върне на клиента парите за предплатени бъдещи периоди, но не и за текущия месец. 123.БГ ООД няма да връща пари използвани за закупуване на домейни.

6. Връщане на такси и спорове

Всички такси, които потребителят плаща не се връщат обратно по никаква причина. Това включва инсталационни такси, месечни такси.

123.БГ ООД предлага 14 дневен срок за своите потребители, в който те могат да прекратят услугата и платените такси ще бъдат върнати без никакви въпроси от наша страна. Забележка: Таксите за регистрация на домейни са невъзвръщаеми независимо от обстоятелствата.

7. Потребителят се съгласява да не се включва в каквито и да било действия, които са в нарушение на законите на Република България, приложими към нашите услуги.

8. 123.БГ ООД си запазва правото да прекрати услугата при неспазване на условията и условията за ползване на услугата описани отдолу:

8.1 Условия за ползване на услугата;

8.2 СПАМ политика.

9. 123.БГ ООД НЯМА ДА БЪДЕ ОТГОВОРЕН ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСВА ЗА:

9.1 ВСЯКА НЕДИРЕКТНА ИЛИ ИНЦИДЕНТНА ВРЕДА – ЗАГУБА НА ИНФОРМАЦИЯ ВСЛЕДСТВИЕ ОТ ИЗПОЛЗВАНЕ НА НАШИТЕ УСЛУГИ ОТ ПОТРЕБИТЕЛ ИЛИ ТРЕТИ ЛИЦА ИЛИ,

9.2 ВСЯКАКВА ЗАГУБА НА ИНФОРМАЦИЯ ВСЛЕДСТВИЕ НА ЗАБАВЯНИЯ, НЕДОСТАВЯНЕ ИЛИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА УСЛУГАТА.

9.3 123.БГ ООД НЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ ЗА ПЪЛНОТАТА, ТОЧНОСТТА ИЛИ ПОЛЕЗНОСТТА НА ИНФОРМАЦИЯ ПРЕДОСТАВЕНА ЧРЕЗ НАШИТЕ УСЛУГИ, СИСТЕМИ, МРЕЖА ИЛИ ИНТЕРНЕТ.

10. Съобщения

10.1 От 123.БГ ООД до потребителя

123.БГ ООД ще информира потребителя за всичко, за което трабва да бъде уведомен на е-мейл адресът, който Вие сте предоставил. Потребителят е отговорен за изпратените до него съобщения и неполучаването им по някаква причина(смяна на е-мейл адреса, изтриване, пренасочване, блокиране и така нататък).

10.2 От потребителя до 123.БГ ООД

Съобщенията до 123.БГ ООД трябва да бъдат изпращани на следните адреси:

Обслужване на клиенти: info@123.bg

11. 123.БГ ООД запазва правото си за промяна на условията на услугата по всяко време. Моля следете тази информация редовно.