За нас

За нас
Количка за пазаруване
в момента има: 0 артикула
Потребител:  Парола: 
Темплейти
Начало  »  За нас  »  Условия за ползване

Попълвайки формата за поръчка или ползвайки услугите на 123.БГ ООД потребителят се съгласява да спазва условията на услугата, условията за ползване и фирмената политика. Ако не е посочено на друго място (условията за ползване, условията на услугата, фирмената политика), използването на “нас”, “ние”, “нашата” ще се отнася за 123.БГ ООД. Използването на “Вас”, “Вие”, “Вашата” ще се отнася за потребителя на 123.БГ ООД.

1. Общи условия

Във връзка с получаването на хостинг услугите, потребителят се задължава да спазва следните условия:

1.1 Потребителят се задължава да плаща всеки месец хостинг услугите, които му се доставят, освен аке не е предплатил за по-дълъг период от време;

1.2 Потребителят се задължава да се съобразява с периода, за който е поръчал услугата хостинг при попълване на онлайн формата за поръчка;

1.3 Неплащането на услугата ще доведе до седем дневно предупреждение, след което услугата ще бъде прекратена;

1.4 123.БГ ООД не поема отговорност за цялостта на информацията, на който и да било потребител, неплатил услугата в уговореното време, в резултат на което услугата е била прекратена;

1.5 Потребителят се задължава да плаща всички такси свързани с неговата сметка.

2. Получаване на услугата

2.1 123.БГ ООД ще доставя, потребителят ще поръчва и плаща за уеб хостинг услугата;

2.2 Във връзка с хостинг услугата, ако реалният месечен трафик на потребителя надвиши поставения лимит, хостинг услугата ще бъде прекратена до следващия отчетен период. 123.БГ ООД ще уведомява потребителя, когато достигне 80% от своя месечен лимит на е-мейл адрес, който потребителят сам посочва в контролния панел.

3. Разплащане

3.1 Стартирането на услугата започва след заплащане на определената сума;

3.1.1 Потребителят се задължава да плаща цялата такса преди 123.БГ ООД да започне доставянето на услугата до него;

3.2 Плащанията се осъществяват на определена дата от месеца. Всякакво забавяне на плащането без известяване от Ваша страна ще води до едноседмично уведомяване и прекратяване на услугата.

4. Прекратяване на услугата

Потребителят може да прекратява услугата по всяко време, по всяка причина или без причина чрез изпращане на е-мейл съобщение до info@123.bg

5. Общуване със служителите на 123.БГ ООД

123.БГ ООД се отнася с респект към всички свои клиенти и очаква същото от тях. Ако клиент обиди някой от служителите на 123.БГ ООД или го засегне по какъвто и да е начин 123.БГ ООД може да прекрати услугата. Клиентът ще бъде уведомен с е-мейл и ще му бъдат дадени 24 часа да премести сайта си при друг доставчик. 123.БГ ООД ще върне на клиента парите за предплатени бъдещи периоди, но не и за текущия месец. 123.БГ ООД няма да връща пари използвани за закупуване на домейни.

6. Връщане на такси и спорове

Всички такси, които потребителят плаща не се връщат обратно по никаква причина. Това включва инсталационни такси, месечни такси.

123.БГ ООД предлага 14 дневен срок за своите потребители, в който те могат да прекратят услугата и платените такси ще бъдат върнати без никакви въпроси от наша страна. Забележка: Таксите за регистрация на домейни са невъзвръщаеми независимо от обстоятелствата.

7. Потребителят се съгласява да не се включва в каквито и да било действия, които са в нарушение на законите на Република България, приложими към нашите услуги.

8. 123.БГ ООД си запазва правото да прекрати услугата при неспазване на условията и условията за ползване на услугата описани отдолу:

8.1 Условия за ползване на услугата;

8.2 СПАМ политика.

9. 123.БГ ООД НЯМА ДА БЪДЕ ОТГОВОРЕН ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСВА ЗА:

9.1 ВСЯКА НЕДИРЕКТНА ИЛИ ИНЦИДЕНТНА ВРЕДА – ЗАГУБА НА ИНФОРМАЦИЯ ВСЛЕДСТВИЕ ОТ ИЗПОЛЗВАНЕ НА НАШИТЕ УСЛУГИ ОТ ПОТРЕБИТЕЛ ИЛИ ТРЕТИ ЛИЦА ИЛИ,

9.2 ВСЯКАКВА ЗАГУБА НА ИНФОРМАЦИЯ ВСЛЕДСТВИЕ НА ЗАБАВЯНИЯ, НЕДОСТАВЯНЕ ИЛИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА УСЛУГАТА.

9.3 123.БГ ООД НЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ ЗА ПЪЛНОТАТА, ТОЧНОСТТА ИЛИ ПОЛЕЗНОСТТА НА ИНФОРМАЦИЯ ПРЕДОСТАВЕНА ЧРЕЗ НАШИТЕ УСЛУГИ, СИСТЕМИ, МРЕЖА ИЛИ ИНТЕРНЕТ.

10. Съобщения

10.1 От 123.БГ ООД до потребителя

123.БГ ООД ще информира потребителя за всичко, за което трабва да бъде уведомен на е-мейл адресът, който Вие сте предоставил. Потребителят е отговорен за изпратените до него съобщения и неполучаването им по някаква причина(смяна на е-мейл адреса, изтриване, пренасочване, блокиране и така нататък).

10.2 От потребителя до 123.БГ ООД

Съобщенията до 123.БГ ООД трябва да бъдат изпращани на следните адреси:

Обслужване на клиенти: info@123.bg

11. 123.БГ ООД запазва правото си за промяна на условията на услугата по всяко време. Моля следете тази информация редовно.

Дизайнерските шаблони на 123.бг за създадени на определен уеб стандарт, например CSS, HTML, Flash, Web 2.0 или са направени за определена платформа като OSC, WordPress, Joomla, Zen Card, Php-BB, Php-Nuke и т.н. Продуктите ни са напълно пригодени са използване за всякакви уеб сайтове и могат да се съхраняват на сървъри, които поддържат съответните приложения. В случаите с CSS, HTML, Flash шаблоните, това практически са всякакви сървъри или уеб хостинг пакети.

 

Моля да забележите, че дизайнерският шаблон не е готов уеб сайт. Той е основа която всеки, който има минимални умения за работа с уеб страници може в бързо и лесно да нагоди за себе си. Когато купувате дизайнерски шаблон, трябва да имате предвид, че той трябва да бъде преработен, за да се превърне във ваш уеб сайт. Необходимо е да смените тестовете, съдържаните на хипервръзките, да добавите ваш тест, картинки или снимки.

 

Шаблоните, които предоставяме задават параметрите на дизайна е показват как ще изглежда уеб сайта ви. Имате право да работите по тях и да правите всякакви промени в съдържанието им.

 

Основни условия за ползване на 123.бг:

 

1. Важна информация

Трябва внимателно да прочетете следните положения и условия.
Вашата покупка или ползването на нашите продукти предполага, че сте прочели приели тези положения и условия.

 

2. Лиценз

Нашата Интернет страница Ви дава достъпно ограничено право да ползвате шаблоните и други продукти, продавани чрез страницата ни от независими доставчици ("продуктите") в съответствие с тези положения и условия ("лиценза") издадени от нашата компания.

 

2.1 ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ОГРАНИЧЕНО ПОЛЗВАНЕ
Можете да ползвате само всеки индивидуален продукт на една единствена страница, принадлежаща или на Вас или на Вашия клиент. Трябва да купите същия шаблон още веднъж, за да направите друг проект със същия дизайн.

2.2 ПРОМЕНИ
Можете да правите всякакви необходими промени на нашите продукти, които да отговарят на Вашите цели.

2.3 НЕРАЗРЕШЕНО ПОЛЗВАНЕ
Не можете да поставите нито един от нашите продукти променен или непроменен на дискета, СD или страница или на какъвто и друг носител и да ги предлагате за повторно разпространение или повторна продажба от какъвто и да е било вид без предварително писмено съгласие от нашата компания.

2.3 ПРЕХВЪРЛЯНЕ
Не можете да преотстъпвате, да преписвате или прехвърляте този лиценз на никого друг без предварително писмено съгласие от собственика на templatemonster.com

2.4 СОБСТВЕНОСТ
Не можете да предявявате интелектуална или изключителна собственост на нито един от нашите продукти променен или непроменен. Всички продукти са собственост на независими и основни доставчици. Нашите продукти се предоставят "както са" без гаранция от какъвто и да е вид, изразена или подразбираща се. В никакъв случай нашия юридически служител не е отговорен за каквито и да е повреди, включващи но не ограничени до преки, непреки, специални, случайни или последствени вреди или други загуби, изникнали от употребата или неспособността да ползват нашите продукти.

 

3. Нашата политика на връщане обратно

Откакто компанията ни предлага нематериални, неотменими стоки, ние не ги приемаме обратно след като бъдат изпратени, което Вие би трябвало да сте разбрали при покупка на какъвто и да е продукт от нашата страница. Правим изключение от това правило само когато продуктът се оказва не какъвто е описан на страницата и всеки отделен случай се разглежда самостоятелно, въз основа на споразумението между заинтересованите страни. Крайният срок за искането за връщане е една седмица след датата на доставка.

 

4. Проверка при измама

Покупката на клиента може да подлежи на ръчна проверка срещу измама, която трае 10-20 минути, както и може да бъде спряна за по-дълго време (около 20 часа) за по-щателна проверка. Проверката срещу измама се налага, тъй като нараства броя на измамни транзакции от лица, които не са истинските собственици на кредитните карти, използвани при покупката. Компанията ни си запазва правото да променя или видоизменя тези условия без предварително уведомление.

 

5. Уникалност на шаблоните

123.бг гарантира уникалност само за определени видове дизайнерски продукти, за които това е изрично упоменато като възможност в описанието им. Всички останали темплейти са свободни за продажба. Ако искате да превърнете един дизайнерски шаблон в уникален вие можете да направите това сами, с трето лице или да ползвате нашите уеб дизайнери срещу допълнително заплащане.

 

6. Начин на ползване

След като изтеглите темплейта си, ви препоръчваме да съхранявате отделно оригиналното му копие преди да започнете да правите промени по него. Екипът на 123.бг не носи отговорност за информация, която сте загубили, в резултат на ползването на дизайнерския шаблон. Отговорността за работата по темплейта и за ползването му след покупката е изцяло на клиентите ни. Ние винаги се опитваме да помагаме на клиентите си, включително да възстановяваме оригиналите, веднъж платени и получени от тях темплейти. Възможно е обаче да има ситуации, в които да не можем да направим това.

 

7.Услуги на партньорите ни

123.бг предлага комбинирани продукти и услуги, част от които се доставят от наши партньори. Ние се стараем да договорим условия, при които ползването на услугите ще бъде максимално опростено. Ако при закупуване на обща услуга, която съчетава например темлейт и хостинг услуга, трябва да се обръщате за поддръжка към отделни субекти, то всеки от тях носи самостоятелна отговорност за услугите или продуктите си. В такива случаи 123.бг уведомява клиентите за условията на обслужване и ползване, преди да бъде направена продажба.

 

Изложените по-горе условия могат да се променят по всяко време от собствениците на сайта, като всички изменения и допълнения влизат в сила с публикуването им в 123.бг. Ако не сте съгласни с изложените условия, Ви молим да не използвате и да не посещавате този сайт.