За нас

За нас
Количка за пазаруване
в момента има: 0 артикула
Потребител:  Парола: 
Темплейти
Начало  »  За нас  »  Защо да поръчате

123.бг предлага много преимущества пред други подобни сайтове и организации, които че станат очевидни когато направите първите си поръчки при нас.


Измежду всички наши преимущества, искаме да акцентираме върху някои от нашите плюсове.

 

- оптимален резултат в съотношение ЦЕНА - КАЧЕСТВО - БЪРЗИНА. Нашите проекти са изработени с модерни технологии, покриващи изисквания на Клиента аранжирани с нашия многогодишен опит.

 

- най-добро качество, богата функционалност. Ние използваме легални уеб темлейти на най - големия световен лидер за продажба на шаблони и лога. Изработените шаблони и лога са изработени от дизайнери с дългогодишен опит и се предлагат в няколко графични формата.

 

- подръжка - покупката на шаблон и изработката на сайт е само началото на нашето партньорство при работата ни с нашите клиенти. Ние във всеки едни момент, предлагаме поддръжка, консултации и помощ на нашите лоялни клиенти.

 

- бързина при изработката на поръчаните сайтове. Ние използваме технология, която ни позволява бързата изработка на компонентни сайтове, бърза подмяна на функционалност на модули както и лесна редакция.

 

- широк спектър от услуги в областта на информационните технологии. С помощта на нашите партньори ние работим като едно цяло и предлагаме качествени и конкурентни услуги както на българския пазар така и в чужбина

 

- етапи на работа, прозрачност Нашите проекти се изработва по техническо задание одобрено то клиента. Работата се разпределя на етапи с контролни позиции, на които клиента вижда как се изгражда неговия проект.

 

- богат професионален опит на българския пазар.