Темплейти, Уеб дизайн, Интернет страница

 # 58455 - 123.bg
Количка за пазаруване
в момента има: 0 артикула
Потребител:  Парола: 
Начало  » 

# 58455

# 58455

# 58455

# 58455

Цена на темплейта

Цена:
276.61 лв.
Уник. цена:
16915.00 лв. ?

Смяна на заглавната част

Подмяна на логото и на имената на главните бутони с ваши собствени. Ние ще заменим логото и текста на главните бутони във всяка една страница на този темплейт.
Цена:

Смяна на съдържание

Подмяна на съдържанието на текста, снимки и връзки в избрания от Вас шаблон и смяна на изгледа на страницата, така че да съответства максимално добре на Вашите текстове и снимки. Ние ще заменим съдържанието на не повече от 6 страници от темплейта. За промяна на повече от 6 страници се изисква допълнително заплащане.
Цена:

Информация за темплейта

Темплейт:
58455
Тип:
Автор:
Свалян:
5

Налични файлове

.CSS
.JS

Необходим софтуер

Sublime Text2 or later, Notepad++ or any php-editor

Свързани категории

Описание на пакета

Всеки темплейт може да бъде преработен на български език.

Web дизайна и снимките използвани в него за защитени по закона за авторското право. При закупуване на пакета вие получавате право да ги ползвате. За да ползвате този пакет са ви необходими основни познания по изграждане и редакция на web страници.

С закупуването му Вие получавате правото да го редактирате и разработвате по какъвто начин искате.

# 58455

123.bg Ви предлага професионални уеб темплейти, флаш темплейти и други уеб дизайн продукти. Нашите уеб и флаш темплейти ще Ви помогнат, да създадете професионална интернет страница без намесата на уеб дизайн фирми. Хостинг. Регистрация на домейн.

# 58455 ключови думи

emenergy electric contractor company electrician lighting services estimate work team commercial office industrial lamps bra illumination craftsmen employment team lighten life employment flash shine home faq electrics swish full site version