Темплейти, Уеб дизайн, Интернет страница

Лого темплейти # 63982 - 123.bg
Количка за пазаруване
в момента има: 0 артикула
Потребител:  Парола: 
Начало  »  Лого  »  Лого темплейти  » 

Лого темплейти # 63982

Logo template Preview

Logo template Preview

Цена на темплейта

Цена:
49.75 лв.
Уник. цена:
9950.00 лв. ?

Смяна на заглавната част

Подмяна на логото и на имената на главните бутони с ваши собствени. Ние ще заменим логото и текста на главните бутони във всяка една страница на този темплейт.
Цена:

Смяна на съдържание

Подмяна на съдържанието на текста, снимки и връзки в избрания от Вас шаблон и смяна на изгледа на страницата, така че да съответства максимално добре на Вашите текстове и снимки. Ние ще заменим съдържанието на не повече от 6 страници от темплейта. За промяна на повече от 6 страници се изисква допълнително заплащане.
Цена:

Информация за темплейта

Темплейт:
63982
Тип:
Автор:
Свалян:
1

Налични файлове

.PSD
.CDR

Необходим софтуер

Corel Draw 11+
Adobe Photoshop CS+
For uncompressing a template ZIP package:
WinZip 9+ (Windows)

Stuffit Expander 10+ (Mac)

Свързани категории

Описание на пакета

Всеки темплейт може да бъде преработен на български език.

Web дизайна и снимките използвани в него за защитени по закона за авторското право. При закупуване на пакета вие получавате право да ги ползвате. За да ползвате този пакет са ви необходими основни познания по изграждане и редакция на web страници.

С закупуването му Вие получавате правото да го редактирате и разработвате по какъвто начин искате.

Лого темплейти # 63982

123.bg Ви предлага професионални уеб темплейти, флаш темплейти и други уеб дизайн продукти. Нашите уеб и флаш темплейти ще Ви помогнат, да създадете професионална интернет страница без намесата на уеб дизайн фирми. Хостинг. Регистрация на домейн.

Лого темплейти # 63982 ключови думи

animals, app, bear, bear logo, beast, cold, emblem, hockey, ice, logo, mascot, minimal, mountain, nature, nba, player, polar, polar bear, sport, sports, studio, team, ursa, vector, warriors, website, wild, minimal, adventure, agency, bear, bear logo, best, business, company, cool, creative, emblem, finance, grizzly, grizzly bear, invest, investmentl, outdoor, polar, polar bear, pro, studio, the bear, travel, unique, web, web studio, zoo