Темплейти, Уеб дизайн, Интернет страница

Фирмени бланки # 66880 - 123.bg
Количка за пазаруване
в момента има: 0 артикула
Потребител:  Парола: 
Начало  »  Бланки  »  Фирмени бланки  » 

Фирмени бланки # 66880

Фирмени бланки # 66880

Цена на темплейта

Цена:
19.90 лв.
Уник. цена:
4179.00 лв. ?

Смяна на заглавната част

Подмяна на логото и на имената на главните бутони с ваши собствени. Ние ще заменим логото и текста на главните бутони във всяка една страница на този темплейт.
Цена:

Смяна на съдържание

Подмяна на съдържанието на текста, снимки и връзки в избрания от Вас шаблон и смяна на изгледа на страницата, така че да съответства максимално добре на Вашите текстове и снимки. Ние ще заменим съдържанието на не повече от 6 страници от темплейта. За промяна на повече от 6 страници се изисква допълнително заплащане.
Цена:

Информация за темплейта

Темплейт:
66880
Тип:
Автор:
Свалян:
0

Налични файлове

Необходим софтуер

Свързани категории

Описание на пакета

Всеки темплейт може да бъде преработен на български език.

Web дизайна и снимките използвани в него за защитени по закона за авторското право. При закупуване на пакета вие получавате право да ги ползвате. За да ползвате този пакет са ви необходими основни познания по изграждане и редакция на web страници.

С закупуването му Вие получавате правото да го редактирате и разработвате по какъвто начин искате.

Фирмени бланки # 66880

123.bg Ви предлага професионални уеб темплейти, флаш темплейти и други уеб дизайн продукти. Нашите уеб и флаш темплейти ще Ви помогнат, да създадете професионална интернет страница без намесата на уеб дизайн фирми. Хостинг. Регистрация на домейн.

Фирмени бланки # 66880 ключови думи

tri-fold brochure design template 3 fold triangle square twi-fold corporate product business creative clean advertising elegant professional simple trifold